logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
cdandrea  
#1 Posted : Monday, March 20, 2017 3:46:09 PM(UTC)
cdandrea


Rank: Advanced Member

Medals: Level 1: Random Act of Kindness! Received One Thanks!

Joined: 3/8/2014(UTC)
Posts: 59
Canada
Location: GTA

Thanks: 13 times
Was thanked: 7 time(s) in 6 post(s)
Prior to last night's update, we were running 6.1.x
It would seem that the overhaul of the UI to align with CW direction may have some cosmetic challenges.
We are running a standard Visual theme, SolidWithBlue.

The detail section used to display which Hosts were connected.
It's now blank.

http://sharing.caseydandrea.com/v/J5rBqE4opYqoWdENF6Og
Scott  
#2 Posted : Monday, March 20, 2017 3:53:28 PM(UTC)
Scott


Rank: Administration

Medals: Level 4: Wise Old Owl! Received 100 Thanks!

Joined: 3/28/2014(UTC)
Posts: 2,370
United States

Thanks: 3 times
Was thanked: 291 time(s) in 249 post(s)
Thanks for the report, we actually registered this earlier today and we are working on a fix. No ETA, but a fix will likely be in the next pre-release.
ScreenConnect Team
thanks 1 user thanked Scott for this useful post.
cdandrea on 3/20/2017(UTC)
cdandrea  
#3 Posted : Monday, March 20, 2017 4:13:27 PM(UTC)
cdandrea


Rank: Advanced Member

Medals: Level 1: Random Act of Kindness! Received One Thanks!

Joined: 3/8/2014(UTC)
Posts: 59
Canada
Location: GTA

Thanks: 13 times
Was thanked: 7 time(s) in 6 post(s)
Shoot, I realize I should have submitted to the UserEcho page.
In any case, thanks for confirming!
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.