logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
aconnor  
#1 Posted : Friday, March 17, 2017 2:07:42 AM(UTC)
aconnor


Rank: Member

Joined: 7/28/2015(UTC)
Posts: 12
Australia
Location: Sydney

Thanks: 1 times
Hi all,
After a blackout yesterday my SC install was not working. I re installed the current version and got a slightly different error message- that the database was corrupt.

I have restored the database from yesterday about 2 hours before the blackout, and everything seems to be working now.

Is there anything else I should do?
Michael L  
#2 Posted : Monday, March 20, 2017 12:09:12 PM(UTC)
Michael L


Rank: Administration

Medals: Level 1: Random Act of Kindness! Received One Thanks!

Joined: 8/18/2015(UTC)
Posts: 54
Man
United States

Thanks: 4 times
Was thanked: 10 time(s) in 8 post(s)
Originally Posted by: aconnor Go to Quoted Post
Hi all,
After a blackout yesterday my SC install was not working. I re installed the current version and got a slightly different error message- that the database was corrupt.

I have restored the database from yesterday about 2 hours before the blackout, and everything seems to be working now.

Is there anything else I should do?


That can happen if the process is interrupted while it's writing to the DB file; you should be good to go if you were able to restore the backup and it started up without any errors. ThumpUp
ConnectWise Control (ScreenConnect) Support Team
thanks 1 user thanked Michael L for this useful post.
aconnor on 3/21/2017(UTC)
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.