logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
stuartmc  
#1 Posted : Monday, November 27, 2017 5:11:23 PM(UTC)
stuartmc


Rank: Newbie

Joined: 1/24/2014(UTC)
Posts: 10
United Kingdom

Thanks: 3 times
I asked this before but never got a satisfactory answer and the need went away but of course it came back.

I am trying to change the organisation for several computers. They are currently in ABC and I want to move then to ABC Servers. I can change the organisation and it shows the correct one on the individual computer and they are removed from the ABC organisation but they now only show in All computers and the new organistaion isn't shown on the Access list.
ckibodeaux  
#2 Posted : Monday, November 27, 2017 8:52:51 PM(UTC)
ckibodeaux


Rank: Advanced Member

Medals: Bug Buster Level Two: Bugs are more afraid of you than you are of them...ScreenConnect Advisor: Focus Group MemberLevel 3: Shirt off your back! Received 25 Thanks!

Joined: 12/13/2013(UTC)
Posts: 204
Man
United States

Thanks: 40 times
Was thanked: 36 time(s) in 31 post(s)
Two things to check:

1- You have created the session group first by going to the bottom of the list and clicking "Manage Session Groups"

2- You have permissions to see the newly created group.
thanks 1 user thanked ckibodeaux for this useful post.
stuartmc on 11/27/2017(UTC)
stuartmc  
#3 Posted : Monday, November 27, 2017 9:57:37 PM(UTC)
stuartmc


Rank: Newbie

Joined: 1/24/2014(UTC)
Posts: 10
United Kingdom

Thanks: 3 times
That's it thanks. It was the CustomProperty1 I hadn't set right.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.