logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
irk0n  
#1 Posted : Tuesday, December 5, 2017 8:20:34 PM(UTC)
irk0n


Rank: Guest

Joined: 12/5/2017(UTC)
Posts: 2
United States
Location: Los Angeles

After upgrading to latest we get an HTTP500 Error Processing request.
we have to restart the screenconnect service to get the system back up.

Scott  
#2 Posted : Monday, December 11, 2017 12:48:30 PM(UTC)
Scott


Rank: Administration

Medals: Level 4: Wise Old Owl! Received 100 Thanks!

Joined: 3/28/2014(UTC)
Posts: 2,517
United States

Thanks: 3 times
Was thanked: 305 time(s) in 262 post(s)
When does this happen? After you restart will it eventually happen again?

Are you hosting your ScreenConnect server on Windows or Linux?

Also, just to be clear, to which exact version of ConnectWise Control did you upgrade?
ScreenConnect Team
irk0n  
#3 Posted : Monday, December 11, 2017 7:46:35 PM(UTC)
irk0n


Rank: Guest

Joined: 12/5/2017(UTC)
Posts: 2
United States
Location: Los Angeles

Yes after I restart takes a day or 2 usually.
Hosting internally on Linux
6.4.15361.6527
Scott  
#4 Posted : Tuesday, December 12, 2017 2:32:29 PM(UTC)
Scott


Rank: Administration

Medals: Level 4: Wise Old Owl! Received 100 Thanks!

Joined: 3/28/2014(UTC)
Posts: 2,517
United States

Thanks: 3 times
Was thanked: 305 time(s) in 262 post(s)
When this problem occurs what does the resource usage for the mono process look like?

Also, how large is the Session.db file? You can find it within the App_Data directory found by default at /opt/screenconnect/App_Data

Finally, roughly how many Access clients do you have calling into the server?
ScreenConnect Team
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.