logo
Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
mwertman  
#1 Posted : Tuesday, February 6, 2018 8:36:49 PM(UTC)
mwertman


Rank: Guest

Joined: 2/6/2018(UTC)
Posts: 1
United States
Location: Austin, TX

We've begun to experience issues accessing remote devices running Windows 10 after the OS receives the Fall Creator's Update. One instance no longer showed the client as installed. Has anyone else experienced this anomalyConfused ?
Scott  
#2 Posted : Wednesday, February 7, 2018 2:04:35 PM(UTC)
Scott


Rank: Administration

Medals: Level 4: Wise Old Owl! Received 100 Thanks!

Joined: 3/28/2014(UTC)
Posts: 2,566
United States

Thanks: 3 times
Was thanked: 313 time(s) in 270 post(s)
Tough to say what might be the problem. On the remote machine itself, is the Client itself installed? Is there a ScreenConnect Client (xxx...) service within Services.msc?

ScreenConnect Team
shawnkhall  
#3 Posted : Wednesday, February 7, 2018 10:03:50 PM(UTC)
shawnkhall


Rank: Advanced Member

Medals: Level 1: Random Act of Kindness! Received One Thanks!

Joined: 2/6/2014(UTC)
Posts: 221
Man
United States

Thanks: 5 times
Was thanked: 13 time(s) in 11 post(s)
and what version are you using? 6.3 and 6.4 both resolved creators update issues.
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.